Pasur Belediyespor Kulübü kuruldu

Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, kulüp başkanı ile yönetim kurulu üyeleri ve sporcular Kulp belediyesince alınan malzemelerin dağıtım töreninde bir araya geldiler.

Törene, Kulp Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU ,Kulüp Başkanı Cihan Sari,kulüp yöneticileri ile sporcular ve vatandaşlar katıldı. Merkez yeni mahallede bulunan halı sahada düzenlenen organizasyona katılan Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROGLU yaptığı konuşmada; ”Kulp’ta yaşayan ,vatanını milletini seven genç kardeşlerimizin sportif alanda kendilerini geliştirmeleri ,kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve geleceğe umutla bakıp ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeleri adına Kulp’lu esnaflarımızla el ele vererek spor kulübünü kurduk.Gençlerimizden beklentimiz kendilerine yakışır şekilde mücadele etmeleri, birlik beraberlik içerisinde bu kulübün daha iyi noktalara taşıması adına çaba sarf etmeleridir. Futbolcularımız için gerekli bütün malzemeler belediyemizce karşılandı. Daha iyi şartlarda müsabaka ve idmanları gerçekleştirebilecek bir sahanın yapımı için gerekli resmi mercilere başvurumuzu yaptık. İnanıyorum ki en kısa sürede bu projemizi hayata geçirebileceğiz. Kulübün kurulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yapılan organizasyon, sporcularla hatıra fotoğrafı çekilmesi ve hediyelerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

« Temmuz 2018 »

Güneşli