Kulp Belediyesinden okullara 60.000,00TL’lik spor malzemesi…

Kulp Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU “Okul Sporları” projesi kapsamında çeşitli spor dallarında müsabaka yapacak okul takımları için Kulp Belediyesince alınan spor malzemelerinin öğrencilere dağıtımını yapmak üzere Barış Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

“Okul Sporları” kapsamında futbol,basketbol, voleybol ve atletizm dallarında müsabakalar için oluşturulan okul takımlarına spor malzemelerinin dağıtımı için Barış Ortaokulunda öğrencilerle biraya gelen Kulp Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU “ Eğitim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilme,eksik olan yapıların yapımı ile eğitim için gerekli her türlü araç ve gereçlerin teminin yanında  sportif faaliyetlerin en güzel şekilde yapılabilmesi için Belediye olarak her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz.Çeşitli spor dallarında mücadele edecek okul takımları için gerekli olan spor malzemelerinin dağıtımını yapıyoruz.Okul takımlarında yer alan 495 öğrenci için her türlü spor malzeme ve giyiminden oluşan spor malzeme paketini öğrencilerimize takdim ettik.Bütün öğrencilerimize görev alacakları müsabakalarda başarılar diliyor ve her alanda yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyorum” dedi.

Spor malzemelerinin dağıtımından sonra sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Kulp Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU kendileriyle sohbet etti.Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Başkan Dülgeroğlu okuldan ayrıldı.

« Ocak 2018 »

Çoğunlukla Güneşli