Kulp İlçesinde M.İhsan ARSLAN Parkı Yapılan Açılışla Hizmete Girdi.

Kulp İlçesi Turgut Özal mahallesi Diyarbakır caddesi üzerinde çocuk parkı ve yeşil alanı kapsayan 2. Park projesi olan M.İhsan ARSLAN parkı Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU,ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldığı açılış programıyla hizmete girdi.

Üçyüzellibin(350.000,00) TL’ye mal olan,içerisinde çocuk oyun grupları,Voleybol, basketbol sahası ve yeşil alan bulunan M.İhsan ARSLAN parkı açılışında konuşan Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU aynı cadde üzerinde yaptıkları ikinci park olduğunu dile getirerek konuşmalarını şöyle sürdürdü.DÜLGEROĞLU “ Bu parkın isminin verilmesi hususunda; M.İhsan ARSLAN bu bölgenin yetiştirdiği önemli siyaset ve fikir adamıdır.Bu ilçeye yapılacak olan yatırımlarla ilgili aktif siyaseti bırakmış olmasına rağmen canla başla bizlere,ilçe vatandaşına destek oluyor.Bizlerde,Kulp’lu vatandaşlarda istedik ki ilçesine,memleketine bu denli fedakarca destek olan M.İhsan ARSLAN ismini bu parkta yaşatalım.Belediye Meclis kararıyla bu parkımıza M.İhsan ARSLAN ismini verdik.Bu parkımız da ilçemize,vatanımıza,milletimize ve memleketimizin çocuklarına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU ile beraberindekilerce kesilen kurdeleyle M.İhsan ARSLAN parkı vatandaşın hizmetine girdi.Bir yıl içerisinde yaptıkları 5. Park olduğunu dile getiren DÜLGEROĞLU Merkez Eski Mahalle Şehitlik caddesine yeni bir park projesinin hayata geçirileceğinin müjdesini verdi.

« Aralık 2018 »

• 14 Aralık 2018