Kulp’ta Anneler günü şenlik havasında kutlandı.

Kulp Kaymakamlığı ve Kulp Belediyesince organize edilen “Anneler günü” programı geniş katılımlı bir şenlik havasında kutlandı.Programa Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu’nun eşi Sevda Dülgeroğlu,Şehit ve gazi aileleri,Kurum amirleri ile personellerinin eşleri,Kulp Merkez ve köylerinde yaşayan anneler katıldı.

Anneler günü programı Şakirhan çayı kenarında daha önce panayır alanına dönüştürülen alanda kutlandı.Programın yapılacağı alan önceden dinlenme,eğlence,yarışma,aktivite ve çocuk oyun yerleri yapılarak hazırlandı. Katılımcı anneler ve çocuklar evlerinden servis araçlarıyla organizasyon alanına ulaşmaları sağlandı.Sevda Dülgeroğlu panayır alanında bulunan bütün katılımcıları ziyaret edip kendileriyle tek tek ilgilendi.Bir insana bahşedilmiş en güzel özelliğin annelik olduğuna değinen Sevda Dülgeroğlu “Koşulsuz sevgi ve sonsuz merhametin yuva edindiği yer kuşkusuz ki anne yüreğidir.Bu yüreğin sahipleri olan sizlerin yani bütün annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Anneler günü organizasyonu sevinçli ve renkli görüntülere sahne oldu.Program yapılan ikramlar,oynanan oyunlar,yarışmalar,eğlenceler,çekilen halaylarla devam etti.Sevda Dülgeroğlu yılın annesi seçilen Sidret Bozkuş’a hediyesini takdim ederek kendisini kutladı.Çocuklar kendileri için hazırlanan oyun alanların da oynarken anneleri yapılan yarışmalarda kıyasıya yarıştılar.Yarışmalarda birinci olan anneler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kulp Kaymakamlığı ile Kulp Belediyesince organize edilen Anneler günü programı çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

« Mayıs 2017 »

Rain