Kulp Belediyesince Düzenlenen 1.sünnet Şöleninde büyük coşku yaşandı.

Kulp Belediyesince birincisi düzenlenen sünnet şöleni programı Kulp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu bahçesinde gerçekleşti.Programa Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU, daire amirleri,sünnet olacak çocuklar ile aileleri ve çok sayıda Kulp’lu vatandaş katıldı.

İlçe müftüsünün sünnet duasıyla başlayan program ikram edilen yemekle devam etti.Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu’nun yaptığı konuşmada sünnetin sağlık açısından önemine değinerek dini vecibenin yerine getirilmesinin gerekliliğini dile getirdi. Dülgeroğlu “120 çocuğumuzun sünnetini hastanede,steril ortamlarda, cerrahi müdahale ile gerçekleştirilecektir. Çocuklarımıza hayatlarının her gününü bugünkü kadar mutlu, enerjik, keyifli ve güzel geçirmelerini diliyorum” dedi.

Türk Halk Müziğinin güçlü seslerinden TRT sanatçısı Songül ONGUN ve Diyarbakır’ın sevilen yerel santçısı İbrahim ÇAĞLAR’ın sunduğu müzik ziyafetiyle kulakların pası silinirken söylenen hareketli şarkılar eşliğinde halaylar çekildi. İllüzyonist gösterisiyle eğlenen çocuklar,palyaçolar eşliğinde oynayarak yüzlerini boyattılar.

Şölen Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu ile eşi Sevda Dülgeroğlu tarafından sünnet olacak çocuklar ile ailelerine çeşitli hediyeler takdim  edildi.Çekilen Hatıra fotoğraflarından sonra program sona erdi.

« Kasım 2017 »

Çoğunlukla Güneşli