Başkan DÜLGEROĞLU’ndan Hamzalı Okulları ve Şehit Ailelerine ziyaret…

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU Hamzalı Köyünde bulunan Çöl Canaydın ilköğretim ve Hamzalı ilkokullarını ziyarette bulundu.Dülgeroğluna İlçe Jandarma Bölük Komutanı  Binbaşı Mahir SAĞLIK,İlçe Emniyet Amiri Abdullah ÇULLU,Milli Eğitim Müdürü Fatih KAYA ve Ak Parti ilçe Başkanı Amil YATÇİ eşlik etti.

Hamzalı Çöl Canaydın İlköğretim  ve Hamzalı İlkokuluna ziyarette bulunan Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU ile beraberindekiler öğrencilerle bir araya gelerek sohbet edip çeşitli hediyeler takdim ettiler.Öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Dülgeroğlu imkanlar dahilinde hepsinin cevap bulacağını dile getirdi.Kulp Belediyesince Çöl Canaydın ilköğretim okulunda yapımına başlanan Halı saha ve Yemekhane çalışmalarını yerinde inceledi.Ziyaret etmiş olduğu okullara ait eksiklikleri not alarak en kısa sürede bu eksikliklerin giderileceğini dile getiren Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU “Kulp ilçesine bağlı okullara yapılacak çalışmaları kapsayan  işleri 2.822.560,00TL’e ihale ettik.İhale edilen bu çalışmalar kapsamında  11 okula yemekhane,10 okula halı saha yapımı ve 13 okula ait tadilat çalışmalarını başlatıp 7 ay içerisinde tamamlayacağız.Ayrıca Kulp ilçe merkezinde inşa ettiğimiz Kültür Merkezimiz açılışa hazır hale geldi. Kültür Merkezimizde bulunan cep sineması,konferans salonu ve kurslardan köylerimizde ki çocuklarımızın,vatandaşlarımızın  yararlanmasını sağlamak için iki servis aracını görevlendirdik” dedi. Başkan Dülgeroğlu’nun bu ifadelerden sonra heyecan ve mutluluk duyduklarını ifade eden öğrenciler kendisine çok teşekkür ettiler.

Daha sonra Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU ile beraberindekiler Hamzalı köyünde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret edip kendileriyle sohbet ettiler.

« Kasım 2017 »

Çoğunlukla Güneşli