Başkan Dülgeroğlu’ndan 10 Kasım Mesajı…

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU Ülkemizin kurtarıcısı ve Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU mesajında şunları söyledi:
“Hayatını Türk Milleti'nin istiklâline, refah ve mutluluğuna adayan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 79. yılında milletçe; minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.Ölümsüz eserlerin  ve geleceğe ışık tutan fikirlerin sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk,tarihe yön veren büyük bir devlet adamı ve  en zorlu şartlarda milletini çağdaş ve uygar medeniyet seviyesine ulaştıran liderdir. Milletimiz; Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak ve Cumhuriyet'imizin ve demokrasinin değerlerini her şartta korumak, düşüncesini özümsemek, açtığı yolda ilerleyerek, gösterdiği hedefe ulaşmak için çaba gösterecek, Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yaşatacaktır. Bu durum tarihten gelen sorumluluğumuz ve gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 79. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü,silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”

« Kasım 2017 »

Çoğunlukla Güneşli