İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Kulp İlçesini Ziyaret etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy,Diyarbakır Vali Yardımcısı Tolga Toğan,Harekat ve asayiş şube müdürü Jandarma Yarbay Oğuzhan Uslu ,Kulp ilçesinde bir dizi ziyarette bulundular.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Diyarbakır Vali Yardımcısı Tolga Toğan,Harekat ve asayiş şube müdürü Jandarma Yarbay Oğuzhan Uslu; Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih DÜLGEROĞLU,Tabur komutanı Binbaşı Bürke Uğur Başaraner,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mahir Sağlık,İlçe Emniyet Amiri Abdullah Çullu ve Ak Parti İlçe başkanı Amil Yatçi tarafından karşılandı.

Kendisini karşılayanlarla kısa bir sohbet yapan İçişleri Bakan yardımcısı Ersoy, buradan Kulp Kaymakamlık makamına geçerek Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu’ndan Kulp ilçesinin sorunlarını dinledi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu kaymakamlık ve Belediye çalışmaları ile ilgili brifing ve birer sunum yaparak kayyum olarak atanmasının ardında ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy ile beraberindekiler Kulp Belediyesince çalışmaları devam eden Prestij caddesini (Lise Caddesi) yerinde inceleyerek teknik personellerden konu ile ilgili bilgi aldı.Daha sonra Kulp Belediyesince hayata geçirilen Mehmet Akif ERSOY Kültür merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Diyarbakır caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy kendileriyle sohbet ederek şunları dile getirdi. “Kulp ilçesinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz.Bir çok sıkıntılı evreyi geride bırakarak hep birlikte ülkemizi daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindekiler Kulp Belediyesince organize edilen yemekten sonra Diyarbakır merkeze gitmek üzere Kulp’dan ayrıldılar.

« Aralık 2018 »

Rain