Kulp Belediyesince Konuklu Medresesinde yaptırılan sahaların açılışı yapıldı.

Kulp Belediyesi,ilçeye bağlı Konuklu mahallesinde bulunan Konuklu Erkek Yatılı Kuran Kursu (Duderya Medresesi) için projelendirip 230.000,00TL’ye  mal ettiği halı saha,basketbol ve voleybol saha yapım çalışmalarını tamamlayarak görkemli bir açılışla hizmete koydu.Açılış programına Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Fatih DÜLGEROĞLU,Kurum amirleri,muhtarlar,Kanaat önderleri,Ak Parti İlçe Başkanı Amil YATÇİ,Medrese hocaları ile öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programına katılan Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih DÜLGEROĞLU  Kulp Belediyesince yapılan hizmetlere değinerek şunları söyledi.DÜLGEROĞLU “İlçe genelinde yol,alt yapı,üst yapı, sosyal,eğitim,kültür- sanat,kadın,çocuk,genç,sportif faaliyetleri içerisinde bulunduran alanlarda bir çok proje üretip hayat bulması için canla,başla çalışmaktayız.Başlattığımız projelerin büyük bir kısmı hizmet vermeye başladı.Çalışmaları devam eden projelerimiz ise taahhüt ettiğimiz tarihlerde tamamlanıp hizmet sunmaya başlayacaktır.Bu projelerle yetinmeyip 2018 yılı içerisinde çalışmaları başlayacak bir çok proje üzerinde çalışmaktayız.Kulp Belediyesi hesabında bulunan her kuruşu sizler için eşitlik,hakkaniyet,şeffaf ilkelerimizle kalıcı hizmetlere harcıyoruz.Eğitim kurumlarında öğrenim gören bütün çocuklarımızın iyi bir eğitim alabilmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz.Bayrağını,vatanını,devletini,milletini seven,yasalar çerçevesinde saygılı yaşayan ve ideallerini gerçekleştiren çocukları yetiştirmek için hepimize büyük işler düşmektedir.Anne ve babalara özellikle bu konuda büyük işler düşmektedir.Ülkemizin her köşesinde,devletimize ve milletimize fayda sağlayacak her konuda canla başla çalışacağız.Birlik ve beraberliğimizin vermiş olduğu güç ile başarılmayacak hiçbir şey yoktur.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun”dedi.

İlçe Müftü vekili tarafından okunan duaların ardında  sahaların açılışları kesilen kurdelelerle gerçekleştirildi.Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih DÜLGEROĞLU ile beraberindekiler sahaları gezerek incelemelerde bulunduktan sonra Cuma namazını kılmak üzere medresede bulunan camiye gitti.

Açılışı yapılan  proje kapsamında 450 metrekare alana sahip halı saha,242 metrekare alana sahip basketbol ve voleybol sahaları,saha etrafına yürüyüş yolu ile 100 kişilik oturma tribünü yer almaktadır.

« Ağustos 2018 »

Açık