Pasur Belediyespor Sosyal Tesisleri Görkemli Bir Açılışla Hizmete Girdi.

Kulp Belediyesince projelendirilip yapımı tamamlanan  Merkez Yeni mahallesi 232.sokakta   bulunan Pasur Belediyespor Sosyal Tesisleri görkemli bir açılışla hizmete girdi.Açılış programına Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih DÜLGEROĞLU,İlçe protokolü,muhtarlar,Pasur Belediyespor Yöneticileri ile Futbolcuları,çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşunun ardında okunan İstiklal Marşı ile başlayan program Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU’nun açılış konuşmasıyla devam etti.DÜLGEROĞLU “Devletimizin ve milletimizin bizlere sağlamış olduğu imkanlarla ilçemizin daha iyi noktalara gelmesi,güzelleşmesi;altyapı,üst yapı,sosyal,gençlik,öğrenci kardeşlerimize yönelik hizmetler,ilçemizin eğitim kalitesinin artmasına yönelik hizmetler ve bunun benzeri bir çok alanda projelerimiz,faaliyetlerimiz mevcuttur.Biz bu çalışmalarımızı Devletimizin desteği ile Hükümetimizin bize sağlamış olduğu imkanlarla yapıyoruz.Geçmişte aynı imkanlar söz konusu olmasına rağmen bir çok alanda bu güzel ilçemize hizmet yapılmamıştır.Bizlerde ilçemizin ihtiyacı olan bu hizmetlerin ortaya çıkması, vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için bir yıldır canla,başla çalışıyoruz” dedi.

Öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterisi büyük ilgiyle izlendi.Pasur Belediyespor yöneticileri,futbolcuları ve katılımcılar müzik eşliğinde halay çekti.Daha sonra Pasur Belediyespor Sosyal Tesisleri Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih DÜLGEROĞLU,Tabur komutanı Binbaşı Bürke Uğur Başaraner, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mahir Sağlık,Pasur Belediyespor kulüp Başkanı Cihan Sarı ve Ak Parti Meclis Üyesi Hamit Koçağa tarafından kesilen kurdelelerle açılışı yapılarak hizmete girdi.Sosyal tesis binası gezildikten sonra Pasur Belediyespor Futbolcularınca oynanılan futbol maçı izlendi.

« Şubat 2018 »

• 21 Şubat 2018