Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA Kulp İlçesini Ziyaret Etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA Kulp ilçesini ziyaret ett.Başkan ATİLLA,Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU,Tabur Komutanı Bürke Uğur Başaraner, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mahir Sağlık ,İlçe Emniyet Amiri Abdullah Çullu ile Ak Parti İlçe Başkanı Amil Yatçi tarafından karşılandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA  Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu’nu makamında ziyaret etti.Daha sonra Kulp merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantıda konuşan Başkan DÜLGEROĞLU “Öncelikle Büyükşehir Belediyesince  12.528.340,90TL’ye mal olan 58 km yolun asfaltlanması,13.103.900,00TL’ye ihale edilip çalışmaları devam eden içme suyu şebeke yenileme ve Kanalizasyon çalışmaları ile 2018 yılında ilçemizde yapılmak üzere programa alınmış bütün hizmetler için  Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Cumali ATİLLA’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA 2017 yılında yapılan çalışmalara değinerek konuşmalarını şöyle sürdürdü.Başkan ATİLLA “Diyarbakır yüzölçümü içerisinde bulunan her tarafa hizmet götürmeye çalışıyoruz.Diyarbakır il sınırlarını kapsayan bütün yerleşim yerlerimize ait hizmet ihtiyacının yüzde 25’ini bir yıl içerisinde tamamladık.Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmeti adil bir şekilde bütün merkez ve kırsal mahallelerimizde yapma ilkesiyle sürdürüyoruz.2018 yılı hizmet programı kapsamında Kulp ilçesine Çağdaş bir otogar,İlçe merkezinin bütün caddelerini sıcak asfalt  yapımı ,Hayvan pazarı ve Mezbahane inşa edeceğiz” dedi.

Başkan ATİLLA; Muhtarlar tarafından dile getirilen mahalle sorunları ve taleplerini dinleyip tek tek yanıtladı.Dile getirilen öncelikli hizmet taleplerinin bir an önce gerçekleştirilmesi için Daire Başkanlarına talimat veren Başkan Atilla ile beraberindekiler Kulp ilçe esnaflarını ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti.

Kulp ilçe Ak Parti Başkanı Amil Yatçi Kulp ilçesinde yapılan hizmetlerden ötürü Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA’ya Teşekkür plaketini takdim etti.

Başkan Atilla ve beraberindekiler Diyarbakır merkeze hareket etmek üzere Kulp İlçesinden ayrıldı.

« Aralık 2018 »

• 14 Aralık 2018