Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Başkan Dülgeroğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU, üç ayların başlaması ve Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kulp Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Fatih Dülgeroğlu yayımladığı mesajda “Bağışlanma ayları olan üç aylar, biz Müslümanlar için manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisidir. Manevi coşkuyu daha fazla yaşadığımız ve kendimizi günahlardan arındırmak için fırsat gördüğümüz bu mübarek günlerin toplumun huzurunun ve refahının sağlanmasına vesile olmasını temenni ederim. Kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bugünler, Allah'a şükür imkanı bulacağımız özel günlerdir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

« Mart 2019 »

Warning: current() expects parameter 1 to be array, null given in /home/kulpbelt/public_html/modules/mod_weather_gk4/helper.php on line 333