Başkan Dülgeroğlu Polis Haftası Nedeniyle İlçe Emniyet Amirliğini Ziyaret etti.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU,İlçe Tabur Komutanı Binbaşı Uğur Bürke Başaraner ile  İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık , Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.

Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU ile beraberindekiler İlçe emniyet Amiri Abdullah Çullu tarafından karşılandı.Kulp İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan emniyet mensuplarının günlerini kutlayan Başkan Dülgeroğlu “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek,suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri olan Türk Polis Teşkilatı 173 yıldır büyük bir özveri ve fedakarca Vatanımızın dört bir tarafında hizmet ediyor. Bu ülkenin geleceği, birliği, beraberliği ve güven içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımızın 173’ncü kuruluş yıldönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd eder,Emniyet teşkilatımızın tüm çalışanlarının 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlarım" dedi.

Daha sonra Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU ile beraberindekiler nöbet ve uygulama noktalarında görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret ederek 10 Nisan Polis günlerini kutladı.

« Nisan 2018 »

Çoğunlukla Güneşli