Başkan DÜLGEROĞLU,Aygün mahallesinde yaptırılan yemekhane ve halı saha açılış programına katıldı.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU Kulp Belediyesince İlçeye bağlı Aygün mahallesinde bulunan Aygün İlköğretim okulunda yapımı tamamlanan halı saha ve yemekhane açılış programına katıldı.Başkan Dülgeroğlu Öğrenciler tarafından çiçek takdim edilerek karşılandı.

Aygün İlköğretim Okulunda yapımı tamamlanan halı saha ve yemekhane açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.Başkan DÜLGEROĞLU açılış töreninde yaptığı konuşmada “Ocak 2017 tarihinden itibaren yönettiğimiz  Belediyenin bir hizmet kurumu olduğunu ilçemizin her köşesinde yapmış olduğumuz çalışmalarla vatandaşlarımıza hissettiriyoruz.Devletimizin imkanlarını sonuna kadar ilçemizin yüreği geniş,Vatan sevdalısı,değerli hemşerilerimiz için sonuna kadar kullanacağız.Kulp Belediyesi olarak son bir yıl içerisinde Eğitime 4 milyon TL ödenek harcayarak okullarımızın bir çok sıkıntısını giderdik.Sizler her şeyin en güzeline en değerlisine layıksınız. Öğrencilerimizin daha temiz,daha sağlıklı bir şekilde yemek yiyebilecekleri  yemekhane ve spor faaliyetlerini yapabilecekleri halı saha yapım projelerini tamamladık.Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış töreninde öğrencilerce sergilenen folklor gösterisi büyük ilgi gördü. Kulp Belediyesince Aygün İlköğretim okulunda yaptırılan Halı saha ve yemekhane kesilen kurdelelerle hizmete girdi.

Başkan Dülgeroğlu’na Cumhuriyet Başsavcısı Onur KILIÇ,Lice Alay Komutanı Jandarma Albay Şenol ŞENOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Sağlık,İlçe Emniyet Amiri Abdullah ÇULLU,İlçe Müftüsü Abdulsamet Şen,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı ARSLAN,Ak Parti İlçe Başkanı Amil YATÇİ ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

« Ağustos 2018 »

Açık