Başkan DÜLGEROĞLU,bitime gün sayan Lise caddesinde ki çalışmaları yerinde inceledi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu,Kulp İlçesi Merkez Yeni Mahalle Lise Caddesi Sokak Sağlıklaştırma Projesinin çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik personellerden bilgi aldı.

Kulp İlçesi Merkez Yeni Mahalle Lise Caddesi Üzerinde Toplam 1210 m2 Tek Katlı 6 Blok Yeni Yapı(35 işyeri) yapılması, mevcut bazı yapıların bakım onarımı,lise meydanın düzenlenmesi ile 500 m uzunluğunda Kaldırım ve yol çalışmasını barındıran sokak sağlıklaştırma projesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU “İlçemizin prestij merkezi haline gelecek olan Lise caddesinde ki çalışmaların bitimine çok az kaldı.Şu ana kadar ihtiyaca cevap veremeyen ve eskiyen 35 işyeri yıkılıp yeniden inşa edildi.Cadde,kaldırım ve meydan çalışmalarında sona gelindi.Prestij cadde projemizi peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarını tamamladıktan sonra vatandaşımızın hizmetine sunacağız.Su,Kanalizasyon alt yapıları ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları prestij cadde projemizin çalışmalarını yavaşlatmaya neden olduysa da  gece gündüz çalışarak bir an önce bitirmeye gayret ediyoruz.Çok yakın bir zamanda projemizi tamamlayıp açılışını yapacağız.Şimdiden hizmetlerin en güzeline layık olan bu ilçenin değerli insanlarına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kulp Belediyesince projelendirilip ihale edilen Sokak Sağlıklaştırma projesi çalışmalarını takip eden Fen işleri yetkilileri hafta sonuna kadar peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarına başlanacağını belirtti.

« Aralık 2018 »

Bulutlu