Başkan Dülgeroğlu Köylerde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu ilçeye bağlı Argün,Baloğlu,Aygün, Koçkar,Saltuk köylerine ait 44 km’lik grup yolunun asfaltlanma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dülgeroğlu’na İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık,İlçe Emniyet Amiri Abdullah Çullu,Ak Parti ilçe Başkanı Amil Yatçi,Kültür ve Sosyal işler Müdürü Nejmi Atalay ve Fen işleri Müdürü Şaban Tel eşlik etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yapılan 44 km’lik grup yolunun asfaltlanma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dülgeroğlu çalışmalarla ilgili teknik personellerden bilgi aldı.Başkan Dülgeroğlu “10 milyon TL’ye ihale edilen grup yolu asfaltlanma çalışmaları 2 ay içerisinde tamamlanacaktır.Bu grup yolumuzda sarp ve dağlık bir bölgede kaldığı için sürekli ulaşım noktasında sıkıntı yaşanmaktaydı. Bu bölgede yaşayan binlerce insanımızın ulaşım sıkıntılarını ortadan kaldırabilecek kalıcı çözümü için Büyükşehir Belediyemize gerekli girişimlerde bulunduk.Bu talebimizi ivedi bir şekilde hayata geçiren Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Attila’ya çok teşekkür ederiz” dedi. Başkan Dülgeroğlu ile beraberindekiler Aygün köyü sakinleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.Köy sakinlerince talep edilen Hertğo ile Heloğink mezraları arasında kalan 12 km’lik yolu yerinde inceleyen Başkan Dülgeroğlu,bu yolun sanat yapılarının yapılması ve yol genişletme çalışmalarına bir önce başlanması için ilgili birimlere talimat verdi.

Köylerde yapılan çalışmaları inceleyen ve köy sakinleriyle bir araya gelen Başkan Dülgeroğlu iftarını köy sakinleriyle birlikte açtı.Geç saatlere kadar köy sakinleriyle oturup sohbet eden Başkan Dülgeroğlu ile beraberindekiler sahur vaktinde ilçe merkezine döndü.

« Haziran 2018 »

• 24 Haziran 2018