Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Kulp ilçesinde yeni alternatif yolun çalışmalarına başlandı.

Kulp Belediyesi Merkez Yeni mahallesi ile Turgut Özal mahallesi arasında ki ulaşımı rahatlatabilmek için yeni bir yol projesinin çalışmalarına başladı.

Kulp Belediyesi Merkez yeni mahallesinde bulunan Lise caddesi ile Turgut Özal Mahallesinde bulunan Diyarbakır caddesini birleştirecek yol projesi çalışmalarına başladı.İlçe PTT müdürlüğü yanında başlayan yol çalışmaları kapsamında kanalizasyon,içme suyu şebekesi,yağmur suyu kanalları çalışmalarına başlandı.Genişletme çalışmaları süren yol projesi ile ilgili konuşan Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU “Bu yol projesi tamamlandığında 7,5 metre genişliğinde tek yönlü olarak trafiğe açılacak.Bu yolun alt yapı çalışmalarını çok kısa sürede tamamlayıp çok yakında ilçemizde başlayacak hazır asfalt programı kapsamında tamamlayıp ulaşıma açacağız.İlçe trafiğinin daha sağlıklı bir şekilde akışını sağlamak,iki mahalle arasındaki mesafeyi çok kısaltacak bu yol projesinin bir an önce hayat bulması için bütün imkanlarımızı seferber ettik” dedi.

Çalışmaları devam eden yolun trafiğe açılmasıyla Kulp ilçesinde yaşayan vatandaşlara ve sürücülere büyük bir kolaylık sağlayacak.

« Mart 2019 »