Kulp ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı.

Kulp ilçesinde 19 Eylül Gaziler günü Kulp Kaymakamlığı önünde düzenlenen törenle kutlandı.Törene Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU,Daire amirleri,Gaziler ve Şehit-Gazi yakınları katıldı.

Atatürk anıtına çelenklerin konulması,saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla devam edilen programda Jandarma Üsteğmen Erhan Talipoğlu günün anlamına ilişkin bir konuşma yaptı.Daha sonra törende bulunan katılımcılar Kulp İlçe Jandarma komutanlığı bahçesinde bir araya geldi.Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU bütün gazilerle tek tek ilgilenip kendileriyle sohbet etti.DÜLGEROĞLU “Kanlarıyla,canlarıyla bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimizi,aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor,tüm gazilerimize sağlık ve esenlik diliyor bu şerefli günlerini kutluyorum” dedi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu,Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Ahmet Topoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mahir Sağlık,ilçe Emniyet Amiri Abdullah ÇULLU ve İlçe Müftüsü Abdusamet ŞEN , 06 Nisan 2018 tarihinde  Güvenlik Güçlerince yapılan operasyonda hain bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada yaralanıp gazi olan  Hasan Yazıcı’yı (G.K) evinde ziyaret etti.

Kulp Merkez Camiinde tüm şehitler için Mevlid-i şerif okunarak dualar edildi.Cami çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlar sunuldu.

« Aralık 2018 »

• 14 Aralık 2018