Başkan Dülgeroğlu Kara Şehitliğindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU,Kulp Belediyesinin projelendirip inşaatına başladığı Kara Şehitliği ve park proje çalışmalarını yerinde inceleyip teknik personellerden bilgi aldı.

Kulp Belediyesi, Merkez Eski mahallede bulunan Kara Şehitliği,Hamzalı,İslamköy ve Koçkar köylerinde bulunan şehitliklerin yeniden düzenlenmesi ile ilgili projeyi ihale ederek çalışmalara başladı.Kulp Kara Şehitliğinde ki çalışmaları yerinde inceleyen Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.Dülgeroğlu  “Öncelikle Vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.Çok eski bir şehitlik olan Kara Şehitliğimizi ve diğer Şehitliklerimizi yeniden inşa ediyoruz.Şehitlikler maneviyatı ile yüreğimizi ısıtan mekanlardır.Bu değer ve maneviyatlarımıza sahip çıkmak bütün insanların aslı görevidir.Aziz şehitlerimize yakışır şehitlikleri inşa etmek için bu projeyi hayata geçirdik.Çalışmaları bittikten sonra ziyaretçilere açılacaktır.Aynı zamanda Kara Şehitliğimizin yanında 3bin metrekare alana sahip park inşa ediyoruz” dedi.

Başkan Dülgeroğlu Kulp belediyesince başlatılan Şehitlik çalışmaları ve park yapımı kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.

« Aralık 2018 »

Bulutlu