Kulp ilçesinde hazır asfalt çalışmalarına başlandı.

Kulp Belediyesi, ilçe merkezindeki ulaşım sorununu kalıcı bir şekilde çözümlemek ve daha sağlıklı bir ulaşım hizmetinin sağlanması için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bulunduğu hazır asfalt projesi Diyarbakır Büyükşehir tarafından ihale edilerek çalışmalara başlandı.

Kulp Belediyesinin ilçe merkezinde bulunan caddelerin hazır asfaltlanma projesi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince ihale edilerek imzalanan sözleşmenin ardından çalışmalara başlandı.Merkez yeni mahallesi Diyabakır caddesinde başlanan yol çalışmalarını inceleyen Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu şöyle konuştu.Dülgeroğlu “İlçemizde taahhüt ettiğimiz hizmetleri sunmaya devam ediyoruz.İlçemizin 30 yıllık alt yapı sorununu kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturduk.Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra hazır asfalt çalışmalarına başladık.Hazır asfalt çalışmalarımız kapsamında 7,5 km uzunluğunda,12 m genişliğinde toplam 90.000 m² yol yapılacak.Bu çalışmalar inşaat çalışmaları olduğundan dolayı zaman zaman ulaşım sıkıntıları yaşanabilir.Bu konuda vatandaşlarımızın her zamanki gibi gösterdikleri sağduyuyu tekrardan göstereceklerine inanıyorum.Hizmetlerimizle ilçemizi daha yaşanılabilir bir merkeze dönüştürme hedefimize adım adım yaklaşıyoruz.Şimdiden Hayırlı olsun” dedi.

Kulp ilçe merkezi Turgut Özal Mahallesinde bulunan Diyarbakır caddesinde başlatılan asfalt çalışmaları Kulp merkezinde bulunan bütün ana caddelerde devam edecek.

« Ocak 2019 »

Bulutlu