Kulp Belediyesinden, öğrencileri sevindiren okul bahçelerini düzenleme çalışmaları…

Kulp Belediyesince okul bahçelerinin düzenleme kapsamında Turgut Özal mahallesinde bulunan Vali Nafiz Kayalı İlkokulunun bahçesine hazır beton dökülerek düzenlendi.

Okul bahçelerinin düzenleme kapsamında çalışmalara başlayan Kulp Belediyesi,Turgut Özal Mahallesinde bulunan Vali Nafiz Kayalı ilkokuluna ait bahçeye 600 m² hazır beton dökülerek düzenlendi.Çalışmaları yerinde inceleyen Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU çalışmalarla ilgili teknik personellerden bilgi aldı.Başkan Dülgeroğlu “Okullarda eğitim gören çocuklarımızın başarıları ve memnun olmaları için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Okullarda başarının sağlanabilmesi için kaliteli bir eğitimin yanında fiziki şartlarında iyi olması gerektiğine inanıyorum.Bunun içinde okulların bir çok fiziki şartlarını iyileştirmek adına bir çok projeyi gerçekleştirdik.Bir çok okulumuzda çocuk oyun grupları,halı saha ve modern yemekhaneler yaparak çocuklarımızın hizmetine koyduk.Öğrencilerin etkinliklerine yeterince cevap veremeyen okul bahçelerini düzenliyoruz” dedi.

Kulp Belediyesi bahçe düzenleme çalışmalarına ihtiyacı olan diğer okullarda devam edecek.

« Şubat 2019 »

Bulutlu