Diyarbakır caddesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Kulp Belediyesi ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kulp ilçe merkezinde başlatılan yol asfaltlama çalışmaları kapsamında,Diyarbakır caddesinin asfaltlama çalışmaları tamamlanarak cadde ulaşıma açıldı.

Merkez yeni ve Turgut Özal mahallelerinden geçen, ilçenin en yoğun caddesi olan Diyarbakır Caddesinde Kulp Belediyesi ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle başlatılan asfaltlama çalışmaları tamamlandı.Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Altyapı çalışmalarını tamamen bitirdikten sonra asfaltlama çalışmalarına başladık.Bu tarz çalışmalar meşe katlı olduğundan dolayı yapım süresince vatandaşlarımız çeşitli sıkıntılar yaşamışlardır.Bizler bunun bilincinde olarak gecemizi gündüzümüze katarak bir an önce bitirmeyi hedefledik.Şükürler olsun ki ilçemizin en büyük caddesi olan Diyarbakır Caddesinde başlatmış olduğumuz  sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak ulaşıma açtık.Vatandaşlarımız için kalıcı ve sağlıklı bir ulaşım hizmeti sunacak bu çalışmalarımız boyunca vatandaşlarımızca gösterilen sabır ve destekler için kendilerini çok teşekkür ediyorum” dedi.

Asfalt çalışmaları İlçe merkezinde bulunan Demirciler caddesinde devam ediyor.

« Aralık 2018 »

• 15 Aralık 2018