Kulp Belediyesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezinde Keman Kursu Açıldı.

Kulp Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Belediyeye bağlı Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezinde öğrencilere yönelik keman kursu açıldı.

Kulp Belediyesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezinde açılan keman kursuna 25 öğrenci kayıt yaptırdı.Hafta içi iki gün hizmet sunan Kursta eğitim veren müzik öğretmeni Beyhan Adıgüzel “Kursiyerlerimize temel müzik bilgileri,nota ve keman eğitimi veriyoruz.Açmış olduğumuz kurs , müziğin insan ruhu üzerindeki olumlu etkisinin yanı sıra kursiyerlerimizin kendi yeteneklerini keşfetme ve daha keyif alabilecekleri bir sosyal faaliyet imkanı sağlamaktadır” dedi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu “İnşaat çalışmalarını tamamladıktan sonra halkımızın hizmetine sunduğumuz Mehmet Akif Ersoy Kültür ve sanat merkezimizde geçen yıl olduğu gibi bu senede bir çok kurs açtık.Yakında hizmet sunacak başka kurslarımızda açılacak.Enstrüman kurslarımızda kursiyerlerin kullanabilecekleri yeteri sayıda kaliteli enstrüman çeşitleri mevcuttur.Kültür ve Sanat Merkezimiz, talep oldukça bu konuda daha fazla kurs hizmeti verecek kapasiteye sahiptir.Kültür ve sanat ekmek gibi,su gibi vazgeçilmez bir  gereksinimdir” dedi.

« Ocak 2019 »

Bulutlu