Kulp Belediyesinden Ücretsiz İngilizce Kursu…

Kulp Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüğü işbirliğiyle belediyeye ait Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezinde ücretsiz İngilizce kursu açıldı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezinde açılan ücretsiz İngilizce kursunda,kursiyerlere  hafta sonları 10 saat İngilizce eğitimi verilmektedir.Toplumun her kesiminde kursiyerlerin mevcut olduğunu belirten İngilizce öğretmeni Seval BİCAN “Yabancı dil sınavına,TUS sınavına,Yüksek Lisans sınavına girecek  ve İngilizce öğrenmek için gelen kursiyerlerimiz mevcut.Sadece kurs da verilen eğitimle yetinmeyip kurmuş olduğumuz whatsapp grubu ile metin çevirileri,konuları içeren ses kayıtları,yöneltilen soruların cevaplanmasını sağlıyoruz.Yabancı dil sınavına girecek 7 öğrencimizi üniversiteyle buluşturmayı,Tus ve Yüksek Lisans sınavlarına girecek kursiyerlerimizin bu sınavda başarılı olmalarını sağlayacak ve İngilizce öğrenmek için gelen kursiyerlerin ise kendilerini İngilizce ifade edebilecek bir seviyeye taşımayı hedefledik.Sınavlara girecek kursiyerlerimize gramer ağırlıklı,İngilizce öğrenmeye gelen kursiyerlerimize günlük konuşma eğitimini vermekteyiz” dedi.

Kulp ilçesinde ilk defa bu kadar kapsamlı bir İngilizce kursu açıldığını ifade eden kursiyerler Kulp Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

« Ocak 2019 »

Bulutlu