Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Başkan Dülgeroğlu Amatör Spor Kulüplerine spor malzemesi dağıtım törenine katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte faaliyet yürüten Amatör Spor Kulüplerine spor malzemesi desteğinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte faaliyet yürüten Amatör Spor Kulüplerine spor malzemesi yardımında bulundu. Talaytepe Spor Tesislerinde yapılan yardım törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Dülgeroğlu, Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Mehmet Demir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, spor taban birlikleri, amatör spor kulübü başkanları, il temsilcileri ve sporcular katıldı.

Törende konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin hak ettiği hizmetleri sunmak adına birçok alanda önemli yatırımlar ve projeler hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Sosyal Belediyecilikten şantiye belediyeciliğine altyapıdan üst yapıya birçok çalışmayı şehrimize sunuyoruz. Temel hizmet görevlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımıza eğitim, kültür, sanat ve sportif faaliyetler de sunuyoruz. Amacımız değerli hemşerilerimizin huzur içerisinde, belediyecilik hizmetlerimizin her alanında en azami şekilde yararlanmasıdır. Bugün yapacağımız spor malzemesi desteğimizle 85 Spor kulübümüze, 20 spor branşında kullanılmak üzere 43 bin adet malzeme desteği sunacağız” dedi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıtım töreninde Pasur Belediyespor futbol takımına spor malzeme desteğinde bulunuldu.Bu desteklerinden dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanı sayın Cumali ATİLLA’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Tören çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

« Mart 2019 »