Pasur Belediyespor ilk stadında ilk maçını galibiyetle taçlandırdı.

Diyarbakır Süper Amatör Liginde mücadele eden Pasur Belediyespor Pazar günü saat 14:00’de Kulp İlçe Stadında, Sanayi Sitesispor ile oynadığı karşılaşmada  3-2 lik skorla ikinci yarıya galibiyetle başladı.

İlçenin ilk stadı olan Kulp İlçe stadında  oynanan karşılaşmaya seyirciler büyük ilgi gösterdi.Tribünde yer bulamayan seyirciler stadyumun çevresindeki yüksek yerlerde karşılaşmayı izledi.Diyarbakır Süper Amatör Liginde mücadele eden Pasur Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında kendi evinde Sanayi Sitesisporla karşılaştı.Saat 14:00 başlayan karşılaşmada ilk yarı 1-1’lik skorla tamamlandı.İkinci yarının başlarında kalesinde gördüğü golle 2-1 yenik duruma düşen Pasur Belediyespor art arda bulduğu iki golle karşılamada galip gelmeyi başardı.Pasur Belediye Spor’un golleri Uğur Akdeniz,Cihan Akdeniz ve Mahsum Zengin tarafından kaydedildi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU “Kulp ilçesini ilk stadyumuna kavuşturmanın mutluluğunu ve tarihinin ilk resmi karşılaşmasının heyecanını yaşıyoruz. Süper amatör liginde mücadele eden takımımızın ikinci yarıya  galibiyetle başlaması bizleri sevindirdi. Daha üst liglere çıkmayı hak eden takımımıza her türlü desteği sunuyor ve sunmaya da devam edeceğiz.Elde edilen galibiyet için bütün teknik ekibimizi,futbolcularımızı tebrik ediyor destekleri için Kulp’lu spor severlere teşekkür ediyorum ”dedi.Başkan Dülgeroğlu karşılaşmadan sonra soyunma odalarına giderek iki takımın futbolcularını ve teknik ekibini tebrik etti.

Karşılaşmadan sonra her iki takım birlikte yemeğe geçti.Sanayi Sitesispor teknik heyeti ve futbolcuları çok iyi ağırlandıklarını dile getirerek,Pasur Belediyespor Futbol Kulübü ve Seyircilerinin göstermiş olduğu centilmenlik ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.

« Şubat 2019 »

Bulutlu