Pasur Belediyespor rakibi karşısında 4-0’lık net skorla galip geldi.

“ Takımımıza verdiği desteklerden dolayı İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu’na çok teşekkür ederiz” pankartıyla sahaya çıkan Pasur Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Ergani Gençlerbirliğini mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı.13:30’da  Kulp İlçe stadında oynanan karşılaşmaya Pasur Belediyespor seyircileri yoğun ilgi gösterdi.

Pasur Belediyespor kendi seyircisinin önünde oynadığı karşılaşmada rakibine karşı baskılı bir oyun oynadı. Pasur Belediyespor  karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 üstünlükle kapattı.Neredeyse rakibine atak şansı vermeyen Pasur Belediyespor ikinci yarıda da bulduğu 2 golle rakibini 4-0’lık net skorla mağlup etmeyi başardı.  Pasur Belediyespor’un  gollerini Cihan Akdeniz,Şeyhmus Zengin,Aytaç Zengin ve Sezgin Çeçe kaydetti.

Karşılaşmayı tribünde izleyen Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu Kulp’lu vatandaşların maça yoğun ilgi gösterdikleri ve Pasur Belediyespor’u maçın bitimine kadar destekledikleri için mutlu olduğunu dile getirerek “Kendi sahamızda oynadığımız 2. Karşılaşmada 4-0’lık net skorla rakibimizin karşısında galip gelmemiz bizleri çok mutlu etti.Güzel futboluyla bu galibiyeti 4 golle taçlandıran takımızın tüm futbolcularını ve teknik heyeti kutluyorum.Desteklerini esirgemeyen seyircilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmayı izlemeye gelen çocuklarla ilgilenen Başkan Dülgeroğlu kendilerine oyuncak hediye etti.Karşılaşma sona erdikten sonra soyunma odasına gidip futbolcuları tebrik ettikten sonra stattan ayrıldı.

« Şubat 2019 »

Bulutlu