Pasur Belediyespor aldığı galibiyetle taraftarını coşturdu.

Pasur Belediyespor -Bismil Kızılay Gençlikspor derbisinde gülen taraf ev sahibi oldu. Yeşil Kırmızıların, üstünlük sağladığı maçta Yusuf Kalaycı’nın son dakikada atığı golle ezeli rakibini 1-0 yenmeyi başardı.

Diyarbakır Süper Amatör Liginde mücadele eden Pasur Belediyespor Kulp ilçe stadında Bismil Kızılay Gençlikspor’la karşı karşıya geldi.Pasur Belediyespor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma saat:14:00’de başladı.

Seyircisinin önünde oynadığı karşılaşmada  rakibine göz açtırmayan Pasur Belediyespor ilk yarıda bulduğu birçok posizyonu golle sonuçlandıramadı.Pasur Belediyespor’un ilk yarıda attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.İkinci yarıya baskılı futboluyla başlayan  Pasur Belediyespor rakip yarı alanında bir çok posizyona girdi.Maç boyunca takımını destekleyen seyircisini son dakikada attığı golle sevindiren Pasur Belediyespor galip gelmeyi başardı.Maç sonrasında büyük sevinç yaşayan Pasur Belediyespor taraftarı galibiyeti halaylarla kutladı.

Maç sonrası taraftarlar ve futbolcular tarafından omuzlarda taşınan Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu “ Taraftarlarımızı, maç boyunca gösterdikleri desteklerden dolayı canı gönülden kutluyorum.Atmosferi yüksek olan karşılaşmada galip gelmeyi başaran futbolcularımızı,teknik heyetimizi ve yöneticilerimizi kutluyor teşekkürlerimi sunuyorum.Takımımız bu futbolu ve centilmenliğiyle hak ettiği şekilde ligi tamamlayacağına inanıyorum” dedi.

« Şubat 2019 »

Bulutlu