Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Başkan Dülgeroğlu Özbek Köyü sakinlerini ziyaret etti.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu, Özbek köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi.Başkan Dülgeroğlu’na Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Fen İşleri Müdürü eşlik etti.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu Özbek köyü sakinleriyle bir araya gelerek kendileriyle sohbet etti.Başkan Dülgeroğlu yapılan çalışmalara değinerek konuşmalarını şöyle sürdürdü.DÜLGEROĞLU “İlçemiz sarp ve geniş yüzölçüme sahip bir konumdadır.Bunun yanında neredeyse elle tutulur bir hizmet yapılmamıştı.Yönetimi devir aldığımızdan beri gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başladık.Bir çok projeyi hayata geçirip vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Vatandaşlarımızın sorunu ne olursa olsun çözmeye çalıştık.Elimizden geldiğince vatandaşlarımızı yaşadığı mahallede,köyünde,evinde ziyaret ederek öneri ve taleplerini dinlemeye çalışıyoruz.Bu hayatta hiçbir şey birliğimiz ve beraberliğimiz kadar önemli değil.Ne mutlu bizlere ki biz bunu başarabilmişiz” dedi.

Özbek köyü sakinlerince dile getirilen öneri ve talepleri dinleyen Başkan Dülgeroğlu,dile getirilenlerin bir çoğu çalışma programında olduğunu dile getirerek en kısa sürede çözüme kavuşacağını belirtti.

« Mart 2019 »