Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Kulp ilçesinde 1000 ana sınıf öğrencisine Kırtasiye Desteği…

Diyarbakır ’ın  Kulp ilçesinde,Kaymakamlığ'a bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından İlçe merkezi ve köylerinde bulunan okullarında eğitim gören 1000 anasınıf öğrencisine kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Kulp Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından Kulp ilçe merkezi ve köylerinde eğitim gören 1000 anasınıf öğrencisine kırtasiye malzemesi dağıtımı öğrencilerin yüzünü güldürdü.Eğitimin her alanında katkı sunmaya devam edeceğini belirten Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU “Anasınıflarında eğitim gören çocuklarımızın zengin aktivitelerle zaman geçirmesine olanak tanımak ve ailelere hiçbir ekonomik yük bırakmamak için daha önceki yıllarda sunduğumuz kırtasiye malzeme desteğini bu yılda sunduk.Çocuklarımızın yüzünü gülümsetmek ve eğitim noktasında daha verimli bir sonuç alınabilmesi için her konuda destek sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ana sınıfı öğretmenleri,Öğrencilerin daha verimli ve yaratıcı eğitim alabilmelerine olanak sağlayacak  zengin içerikli kırtasiye malzeme dağıtımını gerçekleştiren Kulp Kaymakamlığı’na teşekkürlerini ifade ettiler.

« Mart 2019 »