Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Kulp Belediyesi; Sıcak asfalt,orta refüj ve kaldırım çalışmalarını hızla sürdürüyor

Kulp Belediyesi ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kulp-Diyarbakır,Kulp-Muş Karayollarını kapsayan Turgut Özal Bulvarında sıcak asfalt çalışmaları hız kazandı.

Turgut Özal Bulvarında başlatılan sıcak asfalt,kaldırım,refüj,aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yağışların azalmasıyla birlikte hızlanmaya başladı.Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU “Kulp-Diyarbakır,Kulp-Muş Karayolunu kapsayan Turgut Özal Bulvarında başlatmış olduğumuz çalışmaları hızlandırdık.Bu çalışmalar kapsamında 2,2 km sıcak asfalt yol,800 metre orta refüj ve aydınlatma,yol boyunca kaldırım ve ağaçlandırma çalışmaları yer almaktadır.Kış mevsiminden dolayı ara verdiğimiz çalışmalarımıza tekrardan hızlandırdık.Çalışmalarımızı engelleyecek derecede yağışlar olmaz ise iki haftada bu çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.Bu çalışmamız tamamlandığında, Turgut Özal Bulvarı ilçe girişimize yakışır bir caddeye kavuşacaktır. ” dedi.

Turgut Özal Bulvarında devam eden yol çalışmaları kapsamında alt temeli tamamlanmış, devam eden kaldırım ve refüj çalışmalarının tamamlanmasının ardından   sıcak asfalt dökümüne başlanacak.

« Mart 2019 »