Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Kulp ilçesini ziyaret etti.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kulp İlçesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Güzeloğlu’na, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu eşlik etti.Vali Güzeloğlu’nu Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu ve kurum müdürleri karşıladı.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kulp ilçesinin kanaat önderleriyle bir araya geldi. Kanaat Önderleri buluşmasında ilçenin durumu hakkında istişarede bulunuldu.

Daha sonra Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kulp İlçesinde görev yapan muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıya Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, il ve ilçe kurum müdürleriyle mahalle muhtarları katıldı.

Vali Güzeloğlu muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında "Değerli çalışma arkadaşlarımız, değerli kaymakamımız, il ve ilçe yöneticilerimiz, Pasur’un güzel insanları, sevgili muhtarlarımız hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum ve hepinize hayırlı günler diliyorum. Güzel ilçemizle sizlerle birlikte olmaktan bir kere daha Kulp’un havasını solumaktan, suyunu içmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Gelirken gözden geçirdik 2 yıl yaklaşık süre içerisinde hamdolsun her geçen gün daha iyiye giden, hizmet, yatırım ve benzeri insanımızın yaşam kalitesini iyileştiren ve güzelleştiren birçok hizmet eserinin gerçekleştiğini müşahede ettik. El birliğiyle, güç birliğiyle ama en önemlisi gönül birliğiyle insanımıza hizmet etme ve hayır duasını alma noktasında çok önemli mesafeler kat ettiğimizi gördük. Onun için bütün bu gayretin, tüm bu hizmetlerin arkasında ve yapılmasında emeği geçen, katkı veren başta ilçe kaymakamı arkadaşım olmak üzere ona destek olan burada bulunan bütün kurum müdürlerimize ve muhtarlarımız başta olmak üzere destek veren hepinize hizmetleriniz için çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun.

Şimdi tabii ki hizmet kervanı yürüyecek, hizmet hiçbir zaman bitmeyecek. İnsanın olduğu her yerde daima beklenti olur. Daha iyiye daha güzele doğru bir istek olur. Bu da normaldir, hakkıdır da her insanın daha iyiyi istemek, daha güzelle birlikte yaşamak ve daha fazlasında hakkı vardır. Zaten devlet bunun için vardır. Milletine hizmet etmek, milletinin geleceğini bugünden daha iyi eylemektir. Bizim çabamızda bu, gayretimiz de bu, heyecanımız bu, amacımız da budur’’ şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu’nun konuşmasının ardından Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Sabaz tarafından Kulp ilçesine son iki yılda yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirme sunumları yapıldı.

Muhtarlar toplantısının ardından Vali Güzeloğlu Kulp İlçemizde Esnafla ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. Kulp esnafıyla buluşan Vali Güzeloğlu, esnaf ve vatandaşların samimiyetiyle karşılaştı, kendileriyle sohbet etti.

Esnaf ziyaretinin ardından Kulp İlçe ziyareti sona erdi.

« Mart 2019 »