Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Yazar Sinan Yağmur Kulp İlçesinde Kitap Sever Gençlerle buluştu.

Kulp Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle uzun süreden beri devam eden “Kulp Okuyor” projesi kapsamında Yazar Sinan Yağmur öğrencilerle bir araya geldi.Kulp İlçe Milli Eğitim salonunda gerçekleştirilen söyleşi’ye Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu,Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya,Şube ve okul Müdürleri,öğretmenler ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Kulp Milli Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı konferans salonunda saat 10:00’da sinevizyon gösterisiyle başlayan program Yazar Sinan Yağmur’un söyleşisiyle davam etti.Yazar Yağmur hayatından kesitler vererek kitap okumanın faydalarına değindi.Öğrenciler tarafından yöneltilen soruları tek tek yanıtlayarak kendilerinden her gün  Kitap Okuma Vakti sözünü aldı.Birbirlerini tanımayan öğrencileri bir araya getirerek kitap kardeşliği önerisinde bulundu.Bunu kabul eden öğrencilere kitap desteğinde bulunacağını dile getirdi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu “Kulp Okuyor” projesine değinerek konuşmalarını şöyle sürdürdü.Başkan Dülgeroğlu “Uzun süredir devam eden “Kulp Okuyor” projesi ile ilçemizde kitap okuma oranı bir hayli arttı.İlçemizde bulunan merkez kütüphanesi ve okul kütüphanelerine gençlerimiz ve çocuklarımız büyük ilgi göstermeye başladı.Bu istatistikler bizleri çok sevindirdi. Projemizin genişleterek sürdüreceğiz.  Genç kardeşlerimizle bir araya gelme teklifimizi kırmayan Yazar Sinan Yağmur’a çok teşekkür ederim” dedi.

Yazar Sinan Yağmur ,  saat 13:30’da Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait çok amaçlı konferans salonunda lise öğrencileriyle bir araya geldi.Söyleşiye öğrenciler büyük ilgi gösterdi.Program sonrasında Yazar Sinan Yağmur öğrencilerin imza davetini kırmayarak bütün kitaplarını imzaladı.

« Mart 2019 »