Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Kulp Belediyesinden Uzunova köyünde yaşayan gençlere spor malzemesi desteği…

Kulp Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Fatih Dülgeroğlu Uzunova köyünü ziyaret ederek futbol oynayan gençlere spor malzemesi hediye etti.

Kulp Belediyesi 2018 yılında köy ve mezralarda yaşayan öğrenci ve gençlerin futbol oynayabilecekleri 9 adet halı saha inşa edip vatandaşın hizmetine sundu.Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih DÜLGEROĞLU Uzunova köyünü ziyaret ederek futbol oynayan gençlere spor malzemesi (Forma,Spor ayakkabı ve Top) hediye etti.Başkan Dülgeroğlu “Kulp Belediyesi yönetimini devir aldığımızdan beri Sosyal Belediyecilik ilkesini hep diri tuttuk.Bu kapsamda köylerimizde yaşayan gençlerimizin sportif faaliyet yapabilecekleri alanlar kurduk.Bu alanlarda faydalanmak isteyen gençlerimize spor malzemesi hediye ettik.Gençlerimize ve öğrencilerimize bu anlamda desteklerimizi aksatmadan sürdüreceğiz” dedi.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu daha sonra köyde yaşayan aileleri ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti.

Uzunova köyü sakinleri Başkan Dülgeroğlu’nun ziyareti ve sunmuş olduğu desteklerinden dolayı memnun kaldıklarını ifade ederek teşekkür etti.

« Mart 2019 »

Warning: current() expects parameter 1 to be array, null given in /home/kulpbelt/public_html/modules/mod_weather_gk4/helper.php on line 333