Eşbaşkanımız Fatma Ay Hevıdan Grup Yolunda Başlatılan Alt Temel Serim Çalışmalarını Yerinde İnceledi. 06 Mart 2026, 16:44
Eşbaşkanımız Fatma Ay, Kulp Belediyesi ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı yol yapım ekiplerince , DSİ çalışmalarından dolayı zarar gören Hevidan grup yolunun 1. Km’sinde başlatılan alt temel serim çalışmalarını yerinde inceledi.
Silvan barajı kapsamında DSİ tarafından yapımı devam eden tünel çalışmasından dolayı zarar gören Hevıdan grup yolunda başlatılan alt temel serim çalışmalarını inceleyen Eşbaşkanımız Fatma Ay “ Çok yoğun ve aktif bir şekilde kullanılan bu yoldaki tahribatı bir an önce gidermek için alt temel serim çalışmalarına başladık. Ekiplerimizce başlatılan alt temel serim çalışmaları yoğun bir çalışmanın ardından tamamlandı. Yurttaşlarımızın mağdur olmaması için zaman kaybetmeden bu tarz çalışmalarımızı yapma gayreti içesrisindeyiz.Hizmetlerin en iyisine layık olan halkımız için 7/24 görevimizin başındayız” dedi.
DIĞER HABERLER
-
KULP BELEDİYESİNCE ORGANİZE EDİLEN KEFRUM KALESİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ…
19 Mayıs 2026, 18:27 -
Kulp Belediyesince Hasandin Yaylasına ve Ters Lalelere Doğa Yürüyüşü Düzenlendi.
16 Mayıs 2026, 17:45 -
Kulp Belediyesinden Kadınlara Özgü “Veysel Karani ve Mala Badi Köprüsü” Gezisi
11 Mayıs 2026, 13:00 -
Kulp İlçesinin İlk Otogarı Törenle Hizmete Sunuldu
22 Nisan 2026, 17:09 -
Eşbaşkanımız Fatma Ay Hevıdan Grup Yolunda Başlatılan Alt Temel Serim Çalışmalarını Yerinde İnceledi.
06 Mart 2026, 16:44 -
Kulp Belediye Eşbaşkanı Murat İpek Belediyede Kürtçe Dersi Vermeye Başladı.
06 Mart 2026, 15:53 -
Eşbaşkanlarımız İstanbul’da Kulp-Der Tarafından Organize Edilen İftar Yemeği Programına Katıldı.
02 Mart 2026, 14:33 -
Kulp İlçesinde “21 Şubat Dünya Anadil Günü “ Etkinliklerle Kutlandı.
19 Şubat 2026, 14:40 -
Kulp Belediye Eşbaşkanları Çağlayan Mahallesinde Kayıp Yurttaşın Arama Çalışmalarına Katılan Ekipleri Sahada Ziyaret Etti.
12 Şubat 2026, 15:53 -
KULP İLÇESİNDE KARLA MÜCADELEDE BÜYÜK BAŞARI
26 Ocak 2026, 14:53








